TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
3
6
1
0
3
6
Termék részletek


UFO ‘Valkyrie II’ páncél (vállvédő nélküli)

UFO ‘Valkyrie II’ páncél (vállvédő nélküli)
52 990 Ft


UFO mellvédő protektor Valkyrie EVO

mell- és hátvédelem
a hátvédő rész SAS TEC / KOROYD protektorral rendelkezik
két méretben létezik, rövid: 175cm alatt, hosszú: 175cm felett


Tájékoztató leírás a SAS-TEC protektorok működéséről



Az EN 1621-1:2012 szabvány szerint kétféle minősítésű protektorokra bízhatod testi épségedet. A Level 1-es szintűek egy tesztütközés erejét 35 kN alá tudják csökkenteni, a Level 2-es szintűek sokkal hatékonyabbak, azoknál 20 kN a megengedett érték.

Hogyan működik a SAS-TEC protektor?
A SAS-TEC protektor apró légbuborékokat tartalmaz. Összenyomás hatására a levegő lassan kipréselődik belőle, ez tompítja a becsapódás erejét. Úgy működik, akár egy lengéscsillapító: kis erejű nyomásra kis ellenállással, hirtelen, nagy behatásra nagyobb ellenállással válaszol. Ez biztosítja, hogy mindig optimális védelmi szintet nyújtson, viselése mégis kényelmes legyen.

Hány ütést bír ki egy SAS-TEC protektor?
A SAS-TEC protektor élettartama gyakorlatilag végtelen. Viszkoelasztikus habból készül, ami nagyon hasonlóan működik, mint egy memóriahabos matrac. Amint megszűnik a rá ható erő, visszanyeri eredeti alakját. Éppen emiatt olyan rettentő kényelmesek a SAS-TEC-kel telepakolt motoros ruhák is, hiszen a gerincnél és az ízületeknél található protektorok hamar hozzád idomulnak, nem nyomnak és nem zavarnak mozgás közben.
  • Cikkszám
    2278
    Tömeg
    2 kg/db
Webáruház készítés